Kurum Standartları Öğrenci Ve Veli Girişleri

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak. Veliler, öğrenciler ve öğretmenler internet üzerinden okulları değerlendireceklerdir.

Merkez Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen ilköğretim kurum standartları değerlendirme işlemleri okullarımızı değerlendirmek amacıyla 09.04.2019 tarihinde başlamıştır. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak "Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları" (Kurum Standartları) internet sayfası açılmıştır. Sistemde yer alan algısal yarar anketleri okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarının yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrencileri (okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç) tarafından 9 Nisan - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında doldurulacaktır. Veli girişlerinde; öğrencinin anne veya babasından e-okulda veli olarak tayin edilmiş olan kişi ankete katılabilecektir. Veli girişlerinde öğrencinizin okul numarası ile kendi TC. Kimlik numaranızı kullanmalısınız. Öğrenci için ise öğrenci TC. Kimlik numarası ve okul numarasını kullanmalısınız.) Chrome tarayıcısını kullanmanız tavsiye olunur. Seri no girişlerinde harf büyük yazılmalıdır. Öğretmen ve idareciler değerlendirme işlemleri MEBBİS üzerinden gerçekleştirecektir.

(Veliler Veli TC Kimlik No ve Öğrenci No ile; öğrenciler ise Öğrenci TC Kimlik No ve Öğrenci No ile giriş yapacaktır.)

Veli olarak okulumuzu değerlendirmek için TIKLAYINIZ.

Öğrenci olarak okulumuzu değerlendirmek için TIKLAYINIZ.

Öğretmen olarak okulumuzu değerlendirmek için TIKLAYINIZ.

Değerlendirme ile ilgili her türlü yardımı okul idaresinden alabilirsiniz.